Information från Almtunaskolan

Till vårdnadshavare med barn i Almtunaskolans åk F-6 och Kvarngärdets åk 3

Idag, onsdag 11/5 genomförs en friluftsdag med anledning av rådande situation som innebär en sämre inomhusluft eftersom ventilationen är avstängd och vi uppmanas att vara inomhus med stängda fönster. Till detta en rök som idag upplevts som obehaglig.

Skoldagen börjar i vanlig tid 8.15 och eleverna är tillbaka på skolan 13.30. Skoldagen slutar för samtliga elever klockan 13.30. Morgonfritids och eftermiddagsfritids bedrivs i dagsläget som vanligt. Vi vädjar till er som har barn på fritids att hämta dem tidigare om det går även idag.

Vi har bokat bussar som tar oss till och från följande utflyktsmål:

Förskoleklass + åk 2: Sunnerstagropen

Åk 3: Kung Björns hög

Åk 4–6 + FBK: Fjällnora

Åk 1: Disagården (enligt tidigare plan)

Skolan tar med sig lunch och frukt. Vi uppmanar er att inte skicka med egen mat eller fika men däremot bör alla ha med sig en vattenflaska. Tänk också på att det blir en heldag ute i naturen så kläder efter väder.

Vi hoppas att vi alla kommer att ha en fin dag!

10 maj 2022